margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Składniki:  1 kg parówek  ¾ kg pieczarek  15 dag Kasi  1 mała puszka koncentratu pomidorowego  3 cebule  sól, papryka sposób przygotowania Cebulę posiekać i wstawić z połową Kasi do dużego rondla by się zrumieniła. Polać wodą dodać koncentrat, sól, pieprz i paprykę. Dusić na małym ogniu. Można dodać cukier. Pieczarki pokroić w ćwiartki i obrumienić na reszcie Kasi. Wrzucić do sosu. Parówki pokroi c w plasterki i tez wrzucić. Dusić ok. 10 min. Mozna jesc z chlebem tak jak i z makaronem, ziemniakami czy ryzem jak kto woli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.