Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje przepisu na sos pomidorowy do makaronu. Coś w rodzaju sosu bolońskiego, ale nadającego się do słoika na zimę. Może ktoś z forumowiczów wie jak długo pasteryzować i jak długo można przechowywać sos domowej roboty ( oczywiście bez mięsa ). Pomidory są bardzo tanie, aż żal nie skorzystać, domowy sos jest znacznie lepszy niż ze słoiczka :?: Pozdrawiam Magda

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.