majcher100176 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 RYBA PO JAPOŃSKU 2 opakowania kotletów sojowych ugotować z 2 kostkami rosołowymi {15min.}, przestudzić, pokroić w cienkie paskiCiasto: {w którym należy moczyć kotlety i smażyć na brązie- żeby były takie mocno podsmażone}1 szkl mąki1 szkl wody1 jajkoVegetaSłoik ogórków konserwowychSłoik papryki konserwowejWSZYSTKO POKROIĆ W CIENKIE PASKI4 cebule {pokrojone w kostkę + cukier ?na oko }SOS :1 słoik koncentratu pomidorowego2 szkl wody4 łyżki cukru4 łyżki octu1/2 szkl oleju4 łyżki ketchupuWSZYSTKO ZAGOTOWAĆWSZYSTKO WYMIESZAĆ , ZALAĆ SOSEM LEKKO PRZESTUDZONYM I JESZCZE RAZ WYMIESZAĆNAJSMACZNIEJSZE NA TRZECI DZIEŃ!!!ŻYCZĘ SMACZNEGO !!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.