Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RYBA PO JAPOŃSKU




2 opakowania kotletów sojowych ugotować z 2 kostkami rosołowymi {15min.}, przestudzić, pokroić w cienkie paski



Ciasto: {w którym należy moczyć kotlety i smażyć na brązie- żeby były takie mocno podsmażone}



1 szkl mąki

1 szkl wody

1 jajko

Vegeta

Słoik ogórków konserwowych

Słoik papryki konserwowej

WSZYSTKO POKROIĆ W CIENKIE PASKI

4 cebule {pokrojone w kostkę + cukier ?na oko }



SOS :

1 słoik koncentratu pomidorowego

2 szkl wody

4 łyżki cukru

4 łyżki octu

1/2 szkl oleju

4 łyżki ketchupu

WSZYSTKO ZAGOTOWAĆ



WSZYSTKO WYMIESZAĆ , ZALAĆ SOSEM LEKKO PRZESTUDZONYM I JESZCZE RAZ WYMIESZAĆ

NAJSMACZNIEJSZE NA TRZECI DZIEŃ!!!



ŻYCZĘ SMACZNEGO !!!!!!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.