mart Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 podnosze bo robie na swieta, Wam tez polecam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 i foto :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Piękne...mniam.... Dałaś więcej galaretki? Bo u mnie brzoskwinie całkiem wystają ponad galaretkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 zerknelam teraz na Twoja fotke i cos mi sie wydaje ze dalas tylko jedna galaretke , w przepisie sa dwie, ja dalam dwie i klade ja lyzka jak juz jest tezejaca taka ktora mozna wlasnie lyzka wykladac ,nigdy mi brzoskwinie nie wystaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 mi sie wydaje ze dalas tylko jedna galaretke , w przepisie sa dwie No właśnie są dwie...... A czemu ja zawsze daję jedną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi