Beella Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Składniki: podwójna pierś z kurczaka litr maślanki krakersy(mogą być o smaku cebulowym) olej Przygotowanie: Pierś kurczaka umyć pokroić w paski,włożyć do miski,zalać maślanką,wymieszać i odstawić do lodówki na 3godziny(najlepiej na noc).Krakersy wyłożyć do salaterki i pokruszyć jak na bułkę tartą.Mięso wylać na durszlak,poczekać chwilę aż odsączy się z maślanki.Obtaczać w pokruszonych krakersach i smażyć na złoty kolor na głębokim oleju.Podawać z surówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.