Skocz do zawartości

Frytki Z Kurczaka


Beella

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: podwójna pierś z kurczaka litr maślanki krakersy(mogą być o smaku cebulowym) olej Przygotowanie: Pierś kurczaka umyć pokroić w paski,włożyć do miski,zalać maślanką,wymieszać i odstawić do lodówki na 3godziny(najlepiej na noc).Krakersy wyłożyć do salaterki i pokruszyć jak na bułkę tartą.Mięso wylać na durszlak,poczekać chwilę aż odsączy się z maślanki.Obtaczać w pokruszonych krakersach i smażyć na złoty kolor na głębokim oleju.Podawać z surówką.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.