Beella Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Składniki: Sprawionego karpia oczyszczamy i kroimy w dzwonka 5łyżek rodzynek 8łyżek jasnego piwa 2duże cebulki 5łyżek masła łyżka otartej skórki z cytryny sól pieprz 2łyżki octu winnego Przygotowanie: Pokrojonego karpia nacieramy solą,pieprzem i skrapiamy octem.Na maśle zeszklić pokrojoną cebulkę,wlać piwo i rybę.Dusić na małym ogniu pod przykryciem.Gdy ryba będzie miękka wyjąć a do sosu dodać rodzynki i otartą skórkę z cytryny.Wszystko zagotować i sosem polać rybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.