Beella Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Składniki: 1i 1/2 kg schabu b/k 2kostki smaku koperkowo-pietruszkowe 2łyżeczki ziół prowansalskich 3łyżki musztardy łyżka migdałów w płatkach kilka ziaren pieprzu 1jajko łyżka mąki 4łyżki śmietany30% 2łyżki przyprawy do mięs olej 4łyżki Przygotowanie: Schab umyć,posypać przyprawą do mięs.W brytfannie rozgrzać olej i podsmażyć mięso ze wszystkich stron.Wyjąć i przestudzić.Kostki smaku wraz z musztardą ,migdałami,mąką,jajkiem,śmietaną i pieprzem wymieszać mikserem.Tak przygotowaną pastą posmarować schab a następnie umieścić go w rękawie foliowym do pieczenia mięs i piec około godziny w nagrzanym piekarniku 200st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.