Skocz do zawartości

Ryba W Sosie Czosnkowym


Beella
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Składniki: 0,5kg ryby bez ości(filet z mintaja,panga) sól pieprz olej 3-4ząbki czosnku duża śmietana musztarda 1łyżka zioła prowansalskie 20dag starego żółtego sera. Przygotowanie: Rybę rozmrozić,posypać solą i pieprzem.Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor i przełożyć do naczynka żaroodpornego.Śmietanę wymieszać z musztardą,dodać przeciśnięty przez praskę czosnek i doprawić do smaku solą,pieprzem i ziołami wedle uznania.Uzyskany sos wylać na usmażoną rybę,posypać startym serem i zapiekać ok 20min w temp.200st. w piekarniku.Podawać z ziemniakami,surówkami,warzywami.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.