Beella Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Składniki: 35dag mielonej wołowiny 1/2lampki białego wina 2łyżki mleka bułka tarta śmietana mąka majeranek sól pieprz olej Przygotowanie: Mięso przyprawiamy solą,pieprzem i majerankiem,wyrabiamy.Formujemy kotlety,oprószamy mąką i bułką tartą.Smażymy na oleju.Układamy wszystkie usmażone kotlety na patelni podlewamy winem i dusimy pod przykryciem ok 10min.Dodajemy śmietaną i jeszcze chwilę dusimy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.