Gość asenata Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 1 puszka brzoskwiń 60 dag winogron (czerwonych) 60 dag piersi z kurczaka 2 selery naciowe 2 łyżki jogurtu naturalnego 2 łyżki majonezu 1 łyżka musztardy Brzoskwinie pokroić w kostkę. winogrona na połówki, seler w kosteczkę. Piersi kurczaka natrzeć wegetą, obsmażyć na maśle, pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć, zalać sosem z majonezu, musztardy i jogurtu. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Smacznego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.