Skocz do zawartości
AnnaK

Włoska Zupa Makaronowa

Rekomendowane odpowiedzi

1 litr esencjonalnego rosołu z drobiu 4 łyżki drobnego suchego makaronu (np. gwiazdki,malutkie muszelki) 1 szklanka śmietany 4 łyżki starkowanego sera (najlepszy parmezan) sól,biały pieprz Do gotującego rosołu wsypać makaron,ugotować,zestawić z ognia.Śmietanę lekko ubić,połączyć z niewielką ilością zupy,rozprowadzić,całość lekko spienić i doprawić.Ciepłą zupę rozlać do talerzy i posypać serem. Zupa nie nadaje się do podgrzania.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.