Skocz do zawartości

Zawijane Parówki Serowe


vogelka

Rekomendowane odpowiedzi

składniki 4 parówki 4 cienkie długie kawałki wędzonego boczku 4 paski sera żółtego pieprz ulubione przyprawy tłuszcz jak zrobić: parówki dość głęboko naciąć wzdłuż, w powstały rowe włożyć pasek sera posypany pieprzem i przyprawami, owinąć boczkiem na końcu przypiąć go wykałaczką, położyć na mocno rozgrzany tłuszczi smażyć aż się zarumieni.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.