Gość Mała Kuchareczka Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam :) Mam na imię Ola i mam 13 lat. Interesuje się gotowaniem, zwierzętami i fotografią :D Uwielbiam coś pichcić :lol: Rodzice mówią że mam to po babci... Owszem, może trochę :-D Ostatnio furorę u mnie w domu zrobił deser cytrynowy (postaram sie zaraz zamieścić przepis i zdjęcie :-D) Pozdrawiam :-D Cytuj
minia51 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam Cię Olu, no, no taki deser w Twoim wykonaniu? Ja w Twoim wieku przypalałam wodę na herbatę. Gratuluję! Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 Witaj na naszym forum Mała Kuchareczko ;) Twój deser cytrynowy wygląda bardzo apetycznie - na pewno był pyszny - gratuluję :shock: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi