beza Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 witajcie wszyscy jestem beza miłośniczka jedzenia. Uwielbiam słodkie, ostre, słone i kwaśne....no może pomijając tylko gorzkie. mam nadzieję, że znajdę tu wiele ciekawych pomysłów na pyszny posiłek i chętnie podzielę się swoimi przepisami. Swoją drogą miło z waszej strony, że zdradzacie swoje tajemne kuchenne sekrety:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac51 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witaj Beza :) Ja też lubię kwaśno, ostro, słodko :) Czekam na Twoje przepisiki :) [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minia51 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witaj Bezo na tym smacznym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Witaj Bezo w smacznym gronie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi