Dorota Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jogurt pitny :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Czarną i do tego zimną kawę bez cukru - ostatnio mi taka zasmakowała :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Dużą czarną bez mleka i cukru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja również jak Dorotka piję dużą czarną bez mleka i bez cukru:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 W powietrzu powoli zaczyna być czuć zapach świąt. Ja w predświtecznym klimacie popijam herbatę - grzaniec, która pachnie przyprawami korzennymi. :) Super sprawa taka herbata gdy za oknem minus 15 i zaspy śnieżne.... Polecam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Kakao ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Kawę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Też kawusię piję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basia K Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Bez zmian-kawa :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ja właśnie zaparzyłam sobie zieloną herbatkę z pomarańczą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basga Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 sok z czarnego bzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Teraz kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorunia Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Wodę z cytryną i miętą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Jogurt do picia :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi