Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

SKLADNIKI 1 kg.kapusty bialej 0,5-1kg. cebuli 1 kg. marchwi-zetrzec } POSOLIC I WYMIESZAC CALOSC 1kg. ogorka-zetrzec 1kg.pomidora-kostka WYKONANIE: DO TYCH WSZYSTKICH SKLADNIKOW DODAJEMY, 1SZKL.CUKRU,1SZKL. OLEJU,3/4SZKL. OCTU,WYMIESZAC CALOSC UMIESCIC W SLOIKU I ZAGOTOWAC (gotowac tak dlugo jak ogorki z octu) POLECAM :eek:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 rok później...

Ja bym posoliła tylko samą marchew (tak do smaku, może 1-2 łyżeczki), najlepiej dosypywać po trochu, mieszać i próbować, żeby nie przesolić Dołączona grafika

Potem po kolei trzeba przygotowywać wszystkie składniki (kroić, trzeć). Wszystko przełożyć do dużego naczynia, dodać pozostałe płynne składniki, razem wymieszać, przełożyć do czystych i suchych słoików. Pasteryzować przez około 10 minut.

Powodzenia Dołączona grafika

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.