Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl
Gość Lukaszka

Nasączanie Buiszoptu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukaszka

Witam drogie Panie, jestem tu zupełnie nowa. Zdarza mi się coś od czasu do czasu piec.... co prawda wszyscy są zachwyceni, a ja zawsze sobie myślę, że jednak mogło byc lepiej. Przede mną kolejne wyzwanie tort na komunię moje chrześnika. Chciałabym zrobic coś wyjątkowego. Przeglądnęłam forum, znalazłam kilka fajnych przepisów. Zastanawiam się jeszcze na tym jak najlepiej nasączyc biszkopt - chodzi mi o to aby był fanie miękki, a nie rozmoczony. Jak Wy to robicie?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.