Skocz do zawartości

Nasączanie Buiszoptu


Gość Lukaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukaszka

Witam drogie Panie, jestem tu zupełnie nowa. Zdarza mi się coś od czasu do czasu piec.... co prawda wszyscy są zachwyceni, a ja zawsze sobie myślę, że jednak mogło byc lepiej. Przede mną kolejne wyzwanie tort na komunię moje chrześnika. Chciałabym zrobic coś wyjątkowego. Przeglądnęłam forum, znalazłam kilka fajnych przepisów. Zastanawiam się jeszcze na tym jak najlepiej nasączyc biszkopt - chodzi mi o to aby był fanie miękki, a nie rozmoczony. Jak Wy to robicie?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.