Gość Mamoniowa Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2010 Chciałabym kupić żelazną patelnie na prezent. Sama oczywiście takie posiadam, stare, ale jare i tylko na takich smażę. No, ale przecież nie dam kumpeli używanej. Nie chcę też takiej od cyganów (bez żadnych uprzedzeń - mam od cyganów też), zresztą nie wiem, czy też takie jeszcze sprzedają. Kupiłam 10 lat temu w Niemczech kutą patelnię Turk (dziwna nazwa), i ta jest najlepsza. Jeśli gdziekolwiek takie spotkaliście dajcie proszę znać. Cytuj
Yola79 Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Widziałam takie patelnie w sklepie internetowym ROBIN. Cytuj
Gość Garnek24 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2010 Moim zdaniem najlepiej będzie szukac w dobrych sklepach internetowych,tam masz największy wybór i często ceny również są bardzo atrakcyjne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi