AnnaK Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 W sezonie rzodkiewkowym robię tę sałatkę dość często. Przygotowanie jej zajmuje niewiele czasu. - rzodkiewka - jajka ugotowane na twardo - szczypiorek - majonez - sól Rzodkiewkę pokroić w kostkę, wrzucić na sito i posolić. W czasie odsączania kroimy w kostkę jajka ugotowane na twardo i siekamy szczypiorek. Wszystkie składniki mieszamy razem i wstawiamy do lodówki. Rzodkiewka powinna być "piekąca" w język, a szczypiorku dość dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.