Basia K Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Ostatnio,wykorzystując "nadkupione" produkty,które miałam w lodówce,wyszło mi takie ciasto: Upiekłam kakaowy biszkopt z 5 jaj . Przekroiłam go wzdłuż na pół. Na jedną częśc wyłożyłam z puszki masę krówkową . Przykryłam drugą częścią biszkoptu. Ubiłam 500 ml śmietany 30 % ,dodając trochę cukru pudru i żelatyny . Wyłożyłam to na ten drugi biszkopt i ozdobiłam polewą czekoladową . Wyszło naprawdę dobre..... kaloryczne (niestety) ciasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ala291 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 kaloryczne nie kaloryczne, za to pomysłowe i smaczne:) nie można sobie wszystkiego odmawiać:) a już z pewnością nie takiego ciasta :) jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi