magdalenka_23 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2011 Ostatnio trafiłam takie cudo jak czekolada plastyczna. Znacznie smaczniejsza od masy cukrowej, można nią nawet okładać torty w całości Składniki: 200 gr czekolady mlecznej 5-6 łyżeczek midu Czekolade rozpuścicić na parze razem z miodem. Przełożyć na papier śniadaniowy, aby odsączyć nadmiar tłuszczu. Zostawic tak na 2 godziny i można już lepić. Zrobiłam z białej czekolady, dodałam barwników i mam piękne kolorowe róże z czekolady :))) Przepis znalazłam a WŻ: https://wielkiezarcie.com/recipe65697.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.