Beella Opublikowano 7 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Składniki: Pierś z kurczaka lub indyka olej przyprawa gyros kapusta pekińska czerwona cebula koperek wegeta sos czosnkowy Przygotowanie: Pierś umyć,pokroić w kostkę podsmażyć na oleju,posypać przyprawą gyros,pozostawić do wystygnięcia.Kapustę poszatkować,cebulę pokroić w piórka,posypać wegetą(nie za mocno).Dodać wystudzone mięso,polać sosem czosnkowy i posypać koperkiem. SOS CZOSNKOWY: mały jogurt naturalny łyżka majonezu 2ząbki czosnku sól pieprz majeranek Jogurt wymieszać z majonezem dodać czosnek i doprawić do smaku przyprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.