Doorisss Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 potrawa doskonale nadaje sie do potraw z grila ,wspaniale smakuje na cieplo i na zimno ze swojej strony polecam 2-3 kg pomidorow ser feta 2 duze cebule 4 zabki czosnku ok 200ml oliwy z oliwek ziarno slonecznika bazylia swieza Pomidory i ser feta pokroic w kostke do tego czosnek ,cebula . Oliwe potrzasnac nad potrawa zapiekac w naczyniu zaroodpornym ok 1,5 godz .Ziarno slonecznika przesmazyc na patelni bez tluszczu .Po zapieczeniu posypac ziarnem ,dodac bazylie zycze pysznego 8) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.