Skocz do zawartości

Mięso Mielone Surowe Po Smażeniu Lub Pieczeniu...!


mariolondon3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,mam wielki problem. Kiedyś jak pojechałem do Polski na wieś na urlop chciałem pochwailić się teściowej moimi gołąbkami,kupiłem mięso mielone i zacząłem... Co się okazało, po tym jak gołąbki były w piekarniku półtorej godziny mięso nadal było surowe!!!! Piekarnik 200 stopni i mięso wciąż surowe. Wołowo wieprzowe MIĘSO I SUROWE PO 3 GODZINACH W PIEKARNIKU. DZISIAJ BABA ROBIŁA KOTLETY MIELONE I LIPA SUROWE MIĘSO A TERAZ MOJA MAMA MI MÓWI ŻE TO DLATEGO ŻE WOŁOWINA BYŁA ZMIESZANA Z WIEPRZOWINĄ,UPIERA SIĘ ŻE TO NASZA WINA I ŻE JAK ONA ZROBI GOŁĄBKI TO BĘDĄ OK A MY MÓWIMY ŻE TO STRATA CZASU. MIĘSO BYŁO 3 H W PIEKARNIKU I NIC NAWET SIĘ NIE UPIEKŁO W TYCH GOŁĄBKANCH A DODAM NA KONIEC ŻE JAK KUPOWAŁEM OSOBNO MIELONĄ WOŁOWINĘ I OSOBNO MIELONĄ WIEPRZOWINĘ TO NORMALNIE MIELONE WYCHODZIŁY TYLKO TROSZKĘ TWARDSZE , A NIE ŻE SUROWE MIĘSO Z PATELNI CZY PIECA WYJMUJESZ. POMOCY LUDZIE CZY TO STARE MIĘSO CZY CO BO NIE WIEMY CO JEST A KUPILIŚMY W POLSCE 20 KG NA ZAPAS

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.