Skocz do zawartości

Pasta Z Metki


AnnaK

Rekomendowane odpowiedzi

20 dag metki łososiowej 3 jajka ugotowane na twardo 1 pęczek szczypiorku 1 ogórek kwaszony majonez, musztarda, sól, pieprz Jajka, szczypiorek i ogórek bardzo drobniutko pokroić. Metkę wyjąć z lodówki kilkanaście minut wcześniej żeby zmiękła, ogórek odsączyć. Wszystkie składniki połączyć z 1 łyżeczką musztardy, 2 łyżkami kopiastymi majonezu dekoracyjnego, doprawić solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.