zabikraj Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Kochani :) Nie wiecie jak uporać się z wigilijnym karpiem? :) Zapraszamy na pierwszy odcinek serii Kulinarny Atlas Ryb. W świątecznym programie zajmiemy się Karpiem. Jak skrobać, patroszyć i filetować Karpia? Odpowiedź znajdą państwo w naszym wideo. Nie zabraknie również ciekawych i prostych przepisów kulinarnych. Serdecznie zapraszamy do oglądania!!! Wkrótce kolejne odcinki, a w nich inne gatunki ryb. Wesołych Świąt! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.