tlen Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mam tapenade, chcę użyć do makaronu. Cały czas przechowywałem w lodówce, tak więc oczywiste że chcę aby było ciepłe. Zastanawiam się czy tapenade się podgrzewa czy tylko mam wymieszac z ciepłym makaronem. Dokładnie jest to tapenade z szuszonych pomidorów. Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2012 Czytałam, że tapenade podaje się też na ciepło, a zwłaszcza w zimnie, czyli można ją podgrzać. Pozdrawiam 🙂 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.