Juliette754 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2012 Zanim zacznę pisać cokolwiek, wypadałoby się przywitać :blink: . Tak więc... Witam wszystkich bardzo serdecznie! Uwielbiam piec ciasta, torty i robić różnego rodzaju desery. Mam nadzieję, że znajdę tu różne przepisy, które będę mogła wykorzystać w moim małym królestwie jakim jest kuchnia. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru :happy: Juliette Cytuj
Dorunia Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam Cię wśród nas na forum :) Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 Witaj Juliette w smacznym gronie :) Ps. widziałam już Twój przepis na tort, spodobał mi się, skuszę się na niego jak będą malinki - dzięki za przepis ;) Cytuj
Juliette754 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2012 :happy: Milutko tu u was :happy: hi hi. Co do tortu, to jest banalnie prosty w wykonaniu i nie zajmuje więcej niż 10 minut. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi