Basia66 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 (edytowane) WITAM!!! Wpadłam do Smacznego na pyszne ciasteczko jeszcze w czasach "prehistorycznych" ale niestety zawsze anonimowo :ph34r: .Niestety gdzieś zawieruszył się mój login ale na szczęście udało mi się go odzyskać rejestrując się na nowo :lol: .Dlatego postanowiłam po raz pierwszy zostawić jakikolwiek ślad swojej obecności na tej pysznej stronie którą zawsze gorąco polecam swoim koleżankom . Mam nadzieje , że tym razem nie "zaginę" :rolleyes: Edytowane 1 Lipca 2012 przez Basia66 Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam Cię Basiu cieplutko...cieszę się,że postanowiłaś dołączyć do grona smaczniaków :) Cytuj
minia51 Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Ja również witam na Smacznym a może jak w tytule Najsmaczniejszym!!! Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Witaj witaj Basiu :D Fajnie, że do nas dołączyłaś, że o nas pamiętasz, i że nas polecasz :biggrin: Serdecznie Cię pozdrawiam :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi