Chcę zrobić te śledziki na tegoroczną Wigilię. Ile dni wcześniej powinnam je uszykować, aby przegryzły się ? Pozdrawiam przedświątecznie.
Extra Przepisy
Zaskakująco Dobre I Kolorowe Śledzie
Rozpoczęty przez isiaczek, 05.11.2008 13:32
18 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17.12.2009 - 21:59
Napisano 01.01.2010 - 22:04
Przykro mi to pisać, ale śledzie były po prostu niesmaczne. Kupiłam małe opakowanie Liesnera-3 sztuki.Wszystko zrobiłam wg przepisu trzy dni przed Wigilią, żeby miały czas przegryźć się. Wydaje mi się, że winne są śledzie. Były bardzo słone i dość miękkie. Spróbuję jeszcze raz zrobić z filetów na wagę. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo radości w Nowym Roku.
Napisano 03.01.2010 - 16:12
Wypowiem się ja myślę ,że śledzie winne .SZKODA że na wigilie nie wyszło ja sledzie kupuje w marketach i polecam bo nie miałam problemu .POZDRAWIAM GORĄCO
Napisano 21.12.2010 - 15:48
Witaj Isiaczku 
Zrobiłam śledzie według Twojego przepisu, są naprawdę bardzo dobre.
Polecam gorąco na tegoroczne Święta Bożego Narodzenia, myślę, że zasmakują każdemu
Dziękuję za przepis i serdecznie pozdrawiam
Zrobiłam śledzie według Twojego przepisu, są naprawdę bardzo dobre.
Polecam gorąco na tegoroczne Święta Bożego Narodzenia, myślę, że zasmakują każdemu
Dziękuję za przepis i serdecznie pozdrawiam
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi przepisami w extra formie na extra.smaczny.pl
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...
Dlaczego warto? Masz więcej przepisów (ponad 4110). Masz dodatkowe informacje o przepisach (m.in. liczbę kalorii, liczbę porcji, trudność i czas wykonania) oraz dużo ciekawych i sprawdzonych porad (ponad 1280). Możesz dodawać swoje przepisy tworząc swoją Internetową Książkę Kucharską. Oglądasz całą stronę (i nasze forum) bez reklam! I wiele więcej...
Sprawdź teraz extra.smaczny.pl...