beacia65 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Podaję przepis na wielkanocny sos do mięs podawanych na zimno:4 jajka,chrzan,szczypiorek,kwaśna śmietana,sok z 1/2 cytryny,sól,biały pieprz,cukier puder.Jajka ugotować na twardo,żółtka rozetrzeć na puszystą masę dodając sok z cytryny,wlać śmietanę,chrzan,szczypiorek,mieszać dodając białko pokrojone w drobną kostkę.Pod koniec doprawić do smaku w/w przyprawami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.