Skocz do zawartości

Ranking

Popularna zawartość

Zawartość, która uzyskała najwyższe oceny od 16.01.2021 w Odpowiedzi

  1. Asieńko! WoW! ❤️ Jestem pod wrażeniem Twoich wypieków 😄 😄 😄 Kilka razy przeglądałam 🙂 tak nie mogę się napatrzeć 😄 😄 Wszystkie piękne, apetyczne, aż szkoda jeść 🙂 Ta piękna ilość ciast, noooo super ❤️ Dekoracja tortów - REWELACJA - ale środki też ciekawe 😄 Zainteresowała mnie ta ciemna masa, czekoladowa śmietanka to chyba była, jak robiłaś? jeśli można spytać 🙂 Ogólnie fajnie to wygląda też, ciemny biszkopt, a na nim ciemna masa, na początku myślałam, że to jakaś truflowa będzie 😉 Ja to ostatnio robiłam jasne biszkopty, jasne masy, a tu się okazuje, że te ciemne też fajnie się prezentują 🙂 😄 Pozdrawiam serdecznie ❤️ 🙂
    1 punkt
  2. Witaj Kasiu :smile: Długo zabierałam się za tego kurczaka, aż w końcu go zrobiłam :grin: Zrobiłam go z połowy porcji, i tak wyszło dużo - cała miska :smile: Może za grubo go pokroiłam, bo miał być takiej grubości jak frytki, a u mnie był trochę grubszy i może dlatego trochę ciasta mi zostało... Ale kurczak w takiej formie jest przepyszny, u nas zniknął w zaskakującym tempie ze stołu, dobrze że go jeszcze spróbowałam w kuchni, bo jak przyszłam do pokoju to już pusta miska została :mrgreen: Polecam na sylwestrowy stół! :grin: Ślicznie dziękuję Ci za ten przepis i serdecznie pozdrawiam :grin:
    1 punkt
  3. Jadłam takie danie na zabawie,na której byliśmy w piątek z mężem...te filety polane były trochę sosem czosnkowym...bardzo smaczne :grin:
    1 punkt
  4. Katarzyno,smażyłam te "robaczki" ,są brdzo smaczne. :grin:
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.