Skocz do zawartości

0lcia

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O 0lcia

  • Tytuł
    Nowy forumowicz
  1. Składniki: 10 dużych pieczarek 4 plasterki wędliny (ja używam szynki, kiełbasy cokolwiek wpadnie pod ręce ) 3 plastry serka pleśniowego valbone szczypiorek Przygotowanie: Pieczarki obieramy i wyłamujemy nóżki, układamy na blaszce. Wędlinę, serek i szczypiorek pokroić, na pieczarkach ułożyć wędlinę, serek i szczypiorek. Piec w piekarniku w temp 180 C ok 10 minut
  2. składniki: 1 puszka tuńczyka (w sosie własnym) 1 serek almette śmietankowy lub jogurtowy (dla osób przebywających na diecie można dodać chudy ser i odrobinę jogurtu naturalnego) opcjonalnie : kukurydza, pomidor, ogórek kiszony lub zielony Przygotowanie: Odlać sos z tuńczyka, dodać cały serek i dokładnie wymieszać tuńczyka można zastąpić np. wędzoną makrelą
  3. Składniki : 1 paczka mrożonych pałeczek krabowych 1 paczka makaronu sojowego 1 pęczek koperku 2-3 łyżki majonezu Przygotowanie : pałeczki krabowe rozmrozić i "porwać" na małe kawałeczki makaron sojowy sparzyć wrzątkiem (ok 3-4 min) odlać wodę i posiekać, koperek posiekać drobno, wszystko wymieszać i gotowe :)
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.