Skocz do zawartości

Kate

Smakowicze
  • Postów

    7
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o użytkowniku

  • Lokalizacja
    Kielce
  • Zainteresowania
    Muzyka, Moda, Film

Kontakt

  • Gadu-Gadu
    7233484

Osiągnięcia Kate

Żółtodziób

Żółtodziób (2/14)

  • core_badges_ Unikat

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Tylko żeby przypadkiem nie przyszło Wam do głowy robić tego przepisu z jogurtem naturalnym, ponieważ się zważy.
  2. Do ali: zrobilam dzisiaj kurczaka wg twojego przepisu, ale nie moglam sie oprzeć, żeby nie dodać czosnku, razem z cebulą. jestem zakochana na zabój w czosnku, a ten przepis uwazam za genialny. Sosik z ryzem najlepszy!!!!! :wink: MNIAM!
  3. Składniki:- cukinia - panierka: jajko (roztrzepane), bułka tarta - sól -olej Wykonanie:Cukinę obrać, pokroić w okrągłe krążki mniej więcej 2 cm grubości. Kotleciki obtaczac w jajku i bułce, kłaść na rozgrzany olej. Posolić, zarumienić, odwrócić na drugą stronę, zarumienić. Gotowe są wtedy, kiedy cukinia jest miękka. Nsprawdę są pyszne, od kilku lat to moja ulubiona potrawa na lato. Jeść raczej na ciepło z ryżem, ziemniakami i sałatką. Smaczenrgo! P.S. Teraz cukinię można dostać nawet w zimie, ale wiadomo, że warzywa najlepsze w sezonie.
  4. Składniki:- cukinia - panierka: jajko (roztrzepane), bułka tarta - sól -olej Wykonanie:Cukinę obrać, pokroić w okrągłe krążki mniej więcej 2 cm grubości. Kotleciki obtaczac w jajku i bułce, kłaść na rozgrzany olej. Posolić, zarumienić, odwrócić na drugą stronę, zarumienić. Gotowe są wtedy, kiedy cukinia jest miękka. Nsprawdę są pyszne, od kilku lat to moja ulubiona potrawa na lato. Jeść raczej na ciepło z ryżem, ziemniakami i sałatką. Smaczenrgo! P.S. Teraz cukinię można dostać nawet w zimie, ale wiadomo, że warzywa najlepsze w sezonie. :wink:
  5. ok, daj zwykłą z butelki 18% bedzie w sam raz.
  6. ojej to ma byc zwykla smietana wiejska w kwadratowym opakowaniu dostepna w kazdym sklepie :wink:
  7. 1. Składniki: - piersi z kurczaka lub indyka (delikatnie rozbić) - 2 opakowania śmietany wiejskiej - łyżeczka Vegety - łyżeczka musztardy - ząbki czosnku wg upodobań Jeżeli chcę oszczędzic na czasie to do smietany dodaję zamiast skladnikow 1 torebkę Pikantnego sosu czosnkowego Tatziki-tylko z Prymatu (moim zdaniem z Tatzikami jest lepsze! :wink:) Wykonanie: wkładamy lekko osolone piersi do naczynia z sosem, tak zeby sos je zakrywał i zapiekamy ok 40 minut w temperaturze 180 st.C. Podawac z ryżem i sałatką. Smacznego.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.