Skocz do zawartości

Habibi30

Smakowicze
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia Habibi30

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • core_badges_ Unikat

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Do sosu tez wsypac parmezan ok 1 lyzke!
  2. makaron penne - pióra sos: puszka tunczyka w sosie wlasnym, lub wersja bardziej kaloryczna w oleju ser parmezan - moze byc z torebeczki suszony majonez ok 1 duzej lyzki sol pieprz skladniki wymieszac i utrzec na gladka mase, dodac odrobine soli i pieprz. Makaron ugotowac al dente, odcedzic, przelozyc z powrotem do garnka w ktorym sie gotowal i wlac sos. Wymieszac bardzo dokladnie. Podawac posypane parmezanem. PYCHOTA!
  3. Boje sie, ze cos pokrece, bo pisze z pamieci na podstawie tego co jadlam;) A pyszne bylo:) A wiec: opakowanie makaronu ryzowego 3-4 zabki czosnku kukurydza z puszki koperek 3 lyz. majonezu 1 lyz. jogurtu sol pieprz Makaron ryzowy zalac goraca woda i odstawic, zeby zmiekl. Odcedzic, dodac kukurydze z puszki. Z majonezu i jogurtu zrobic sos, dodac zmazdzone zabki czosnku, sol i pieprz. Polac salatke, wynieszac. Posypac pocietym koperkiem. Salatka jest pyszna nastepnego dnia po przyrzadzeniu po nocy spedzonej w lodowce.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.