Skocz do zawartości

Dawid1346

Smakowicze
  • Zawartość

    5
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O Dawid1346

  • Tytuł
    Nowy forumowicz

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

  1. Dodałem warzywa, wędzony boczek, smażoną cebulę i wyszła wspaniała zupa. Palce lizać :) Dzięki
  2. Witam. Gotowałem dzisiaj golonki mam ok 3 l wywaru z tego przepysznego mięsa. Chciałem zrobić zupę fasolową ale nie wiem jak. Czy da radę zdobić fasolową na tym wywarze ? Proszę o przepis.
  3. Witam. Jestem wędkarzem i chcę zaprawić kukurydzę w słoikach. Można kupić kukurydzę wędkarską, zapachową jest ona taka sama jak w puszkach, ale cena chyba z 300% wyższa. Więc myślę zrobić sobie taką kukurydzę samemu. Wiem że jest problem z gotowanie bo już próbowałem, pewnie musi to być odpowiednia odmiana i odpowiednio długo trzeba gotować. Dodam wanilii i też będzie ok do zanęty i na haczyk. Tylko jak zaprawić i jak gotować żeby była długowieczna i miękka. Pozdrawiam
  4. Witam. Jestem wędkarzem i potrzebuję makaron który nabiję na haczyk lub zanęcę nim ryby. Makaron nie może być za miękki i za twardy, po prosty nie może zlecieć z haczyka, rozpadać się i robić paćka. Najważniejsze ze musi być zapachowy i mieć bardzo żółty kolor, i ewentualnie jeśli to możliwe kolor czerwony. Chcę go zrobić od podstaw dodając zapachów takich jak cynamon, czosnek, goździk, kminek, kolendra, wanilia i kokos. Te zapachy oczywiście nie razem tylko osobno. Teraz jest taki problem że ja nie znam się na gotowaniu, nawet makaronu nie umiem zrobić. Jakich przypraw, ziół użyć (mielone,suszone,świeże,ziarna,płynne itd.) ? Proszę o przepis na taki makaron zapachowy. Pozdrawiam Serdecznie Dawid ___________________________________________ Jeszcze jedno. Znalazłem przepis na makaron, i tak się zastanawiam czy można dać do ciasta same żółtka żeby był bardziej żółty?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.