Skocz do zawartości

Stach

Smakowicze
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia Stach

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Starter dyskusji

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam, chciałem się poradzić was drodzy urzytkownicy, a w szczególności osób pracujących w zawodzie kucharza. Chcę zostać kucharzem, niekoniecznie jakimś wybitnym szefem ale chciałbym mieć pracę, która sprawiała by mi przyjemność. Od małego interesowałem się gotowaniem, jednak po skończeniu gimnazjum popełniłem największy błąd w życiu i wybrałem technikum o profilu ekonomicznym zamiast gastronomicznym. Niestety teraz nie wrócę czasu, jedyną szansą dla mnie jest jakaś szkoła policealna. Bo studiów gastronomicznych w naszym kraju jako takich nie ma, oprócz szkoły w Poznaniu, ale ona odpada ponieważ jest za daleko i trzeba za nią płacić.Tylko, że policealne są tylko 2 -letnie, dostanę po niej papier i zatrudni mnie ktoś? Po drugie czy taka osobą jak ja, która nie uczyła się w technikum gastronomicznym 4 -letnim, gdzie uczy się wszystkiego od podstaw, ma się praktyki w zakładach, poradziła, by sobie w takiej szkole, wiadomo że chodzi mi o braki w nauce. Czy tam też się uczy od podstaw? Proszę o wasze szczere opnie i przepraszam że tak chaotycznie. Pozdrawiam.
  2. Witam, ponieważ to mój pierwszy post na tym forum, chciałem serdecznie przywitać wszystkich użytkowników. Mam nadzieję, że dzięki temu forum zdobęde nowe wiadomości na temat gotowania. Pozdrawiam.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.