Skocz do zawartości

Mef

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O Mef

  • Tytuł
    Nowy forumowicz
  1. Bardzo dziękuję, za wyczerpującą odpowiedź. Opis bardzo pomógł, grudki zniknęły. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. =]
  2. kluczem jest odpowiednie rozmieszczenie żółtego sera. Dodaj go wszędzie po trochu, żeby dobre skleił makaron, a także możesz przed pieczeniem podsmażyć makaron. Krój jeszcze w naczyniu i wyjmuj od spodu.
  3. Witam, jestem dość niedoświadczony w pieczeniu ciast, a planuję zrobić "Fale Dunaju", zpód wyszedł mi całkiem nieźle, ale nie umiem zrobić kremu.(zawsze wychodzi mi z grudami) Przepis na krem to: "Z proszku budyniowego, kawy, mleka i cukru ugotuj gęsty budyń. Wystudź. Masę utrzyj z masłem. Krem rozsmaruj na zimnym cieście. Oblej polewą." Składniki: 1 budyń śmietankowy, 3 łyżki kawy cappuccino w proszku, 2 szkl. mleka, 7 łyżek cukru, 20 dag miękkiego masła oraz opakowanie polewy czekoladowej. Byłbym bardzo wdzięczny, jeśli ktoś przybliżyłby mi podstawy jak to zrobć, lub rozłożył\a na czynnik
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.