Skocz do zawartości

jacob_cook

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

jacob_cook's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputacja

  1. Witam, jestem nowy na forum więc proszę o wyrozumiałość ;]. planuję ugotować golonkę w piwie z puree ziemniaczane oraz kapustą podsmażaną - typowo chłopskie i staropolskie danie. Teraz rodzi się moje pytanie, mianowicie jak mogę w fajny i finezyjny sposób podać tę danie tzn. ułożyć na talerzu? Myślałem, aby puree ułożyć za pomocą pierścienia a na nim mała golonkę bez kości ale jak pomyślę to raczej wszystko się rozleci. Podajcie swoją propozycję podania tego dania lub napiszcie coś zupełnie innego, inne danie tylko oby było mięso gotowane na pokładzie pozdrawiam.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.