Skocz do zawartości

Emiliawanilia

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

1 Neutralny

O Emiliawanilia

  • Tytuł
    Nowy forumowicz
  1. Składniki: filet z łososia liście świeżego szpinaku musztarda francuska tymianek pieprz cytrynowy sól pomidor ząbek czosnku oliwa z oliwek Makaron makaron tagiatelle zioła prowansalskie koperek sól ser żółty 1. Łososia dokładnie myjemy, suszymy i przyprawiamy tymiankiem, pieprzem cytrynowym, solą. Wierzch smarujemy musztardą francuską. 2. Na folii aluminiowej układamy umyty szpinak, plaster pomidora i pocięty na plasterki ząbek czosnku. Skrapiamy oliwą i solimy. 3. Na wierch kładziemy rybę i dokładnie zawijamy. Kładz
  2. Składniki : nieduża pierś z indyka ( może być też z kurczaka) makaron muszelki opakowanie brokułów rozmaryn cząber ostra papryka sól, pieprz olej do smażenia Sos beszamelowy 5 łyżek masła 2,5 łyżki zwykłej mąki 1/3 l mleka sól gałka muszkatołowa 1. Indyka kroimy w kostkę i wysypujemy na rozgrzany olej. Dodajemy rozmaryn, cząber, ostrą, paprykę, pieprz, solimy. Smażymy aż mięso będzie miękkie. 2. Makaron gotujemy wg. przepisu na opakowaniu. Następnie przygotowujemy sos b
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.