Skocz do zawartości

Paula_

Smakowicze
  • Postów

    3
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia Paula_

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • core_badges_ Unikat

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Paula_

    Cukinia W Panierce :)

    Ciekawa propozycja..musze koniecznie spróbować :mrgreen: Pozdrawiam :shock:
  2. Paula_

    Cukinia W Panierce :)

    To czy cukinie obrać przed pokrojeniem w plastry zalezy od jej wielkosci i grubości, jesli cukinia jest bardzo gruba i długa ze wzgledów "wygodnictwa" lepiej jest poprostu obrać ją wtedy, gdy jest już pokrojona :mrgreen: Pozdrawiam
  3. Paula_

    Cukinia W Panierce :)

    A więc tak...cukinie kroimy w plastry, mniej wiecej o grubosci 1,5 cm. Nastepnie obiereamy je ze skórki. Obraną juz cukinie "taplamy" we wczesniej posolonym jajku ( solimy w zaleznosci od gustu), a nastepnie w bulce tartej. Tak optoczoną cukinie kładziemy na rozgrzanym wcześniej oleju (może być margaryna) i smażymy (z dwóch stron), aż warzywo nabierze ładny złocisty kolor :mrgreen: Bardzo prosty i smaczny przepis..wiec gorąco polecam... Można jeść np. z frytkami ( bardzo dobre zestawienie) Polecam i życzę powodzenia..no i smacznego :shock:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.