Skocz do zawartości

AgencjaPM

Smakowicze
  • Liczba zawartości

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O AgencjaPM

  • Tytuł
    Nowy forumowicz

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Lokalizacja
    Kalisz
  • Zainteresowania
    Kulinarnia, Historia, Marketing internetowy
  1. Na zachętę przepis na świąteczną żydowską zupę rybną, przepis udostępniła Pani Halina Marcinkowska w ramach konkursu kulinarnego "Zapach kaliskich Świąt 2011"...: Zupa rybna ? Halina Marcinkowska Składniki: 4 głowy karpia, trzy marchewki, jeden seler, pietruszka, jedna cebula, garść rodzynek, garść migdałów, paczka pierników (nielukrowanych), dwa goździki, gałka muszkatołowa, sól, pieprz, cukier (może być miód), imbir, kardamon, sok z połowy cytryny. Wykonanie: Oczyszczone i pozbawione oczów i skrzeli głowy karpia zalać zimną wodą i zagotować, dodać warzywa (w całości). Gotować do mi
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.