Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

tr000tyl

Smakowicze
  • Zawartość

    1
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O tr000tyl

  • Tytuł
    Nowy forumowicz
  1. Witam wszystkich. Jest to mój pierwszy post na tym forum. Jak w temacie - pytanie brzmi: jakie patelnie polecacie? Które są najmniej szkodliwe? Słyszałem że patelnie ceramiczne są bardzo dobre. Jeśli tak to jakiej firmy? A jak wygląda sprawa z okrągłymi blachami do pizzy? Ostatnio kupiłem taką blachę w Makro - chyba jest stalowa. Co mnie w niej wnerwia to to, że po zostawieniu na noc pizzy na blasze rano pojawiły się odbarwienia i odeszła powłoka w miejscach najbardziej mokrych/wilgotnych. Pewnie nie mogę jej już używać? Chyba że z papierem do pieczenia. pozdrawiam serdecznie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.