Skocz do zawartości

joanna_bydg

Smakowicze
  • Postów

    24
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

1 obserwujący

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    Bydgoszcz

Kontakt

  • Gadu-Gadu
    joanna_bydg

Osiągnięcia joanna_bydg

Stały bywalec

Stały bywalec (5/14)

  • Pierwszy post
  • Współtwórca
  • core_badges_ Unikat
  • core_badges_ Unikat

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

Aktualizacja statusu

Zobacz wszystkie aktualizacje joanna_bydg

  1. Piekarnik musi być nagrzany - do ok.200 stopni. I nie otwieraj go przez pierwsze 15-20 minut. Potem sprawdź patyczkiem, czy będzie suchy /patyk/ po wyjęciu. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.U mnie zakalec nie wychodzi - to ulubiona babka mojej rodziny! Pozdrawiam:)

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.