Skocz do zawartości

taksobie

Smakowicze
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia taksobie

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam. Jestem nowy, więc wybaczcie jeśli popełniam jakieś forume faux pas, ale akurat ten temat znalazł mi Google. A więc mój problem polega na tym, że niezależnie jakiego bym nie miał ciasta (własnej roboty, czy ostatnio gotowe kulki robione dla sieci pizzerii), ser dochodzi szybciej niż ciasto. Nie wiem na ile działa mój piekarnik bo podzielony jest na 8 poziomów, ale bez podania temperatur. Piekę na siódmym (pewnie powinienem na ósmym jak czytam o tych wysokich temperaturach). Góra świetna, ciasto w środku prawie surowe. Ostatecznie można łopatologicznie wstawiając najpierw same ciasto, a po czasie dorzucanie sera i dodatków, ale wiem, że gdzieś popełniam jakiś błąd, więc liczę, że jest szansa na normalne pieczenie. Z góry dzięki za wszelkie zainteresowanie tematem.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.