A co sądzicie o "zamiłowaniu" Gessler do naturalnej, zdrowej, polskiej żywności. Mam wrażenie, że dzięki jej "rewolucjom" ludzie zaczeli bardziej zwracać uwagę na to co jedzą i z jakich produktów przygotowują potrawy?
Czasem z tymi dodatkami do zapiekanek zdarza się "przesadzić" i wychodzi takie pomieszanie wszystkiego ze wszystkim. Macie jakieś idealne proporcje, czy każdy robi według własnego uznania?
W sumie to jest najważniejszy zarzut jaki się jej stawia: czyli brak doświadczenia kucharskiego. Ale przecież ona się przyznaje, że nie jest kucharką. Pytanie zatem skąd ta jej popularność? Przecież kucharzy, dobrych kucharzy, który mają pragramy w TV jest wieklu, a chyba tylko Magda Gessler budzi takie emocje.
Witam wszystkich uczestników tego forum :biggrin:
Jestem studentm UJ i przymierzam się do projektu badawczego na temat
for kulinarnych. Chciałbym poobserować to forum, poprzebyać na nim,
zadać pytania, np. czy macie jakieś autoryety kulinarne?
Czy np. Magda Gessler - co tu dużo mówić "największa gwiazda kulinarna" ostatnich lat
jest dla was autorytetem? Czy oglądacie jej programy? Albo czy gotujecie według jej
przepisów? Czy one się sprawdzają?
Z góry dziękuję za reakcję.