Skocz do zawartości
Forum Kulinarne Smaczny.pl

Zielona_Chrupalnia

Smakowicze
  • Zawartość

    2
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralny

O Zielona_Chrupalnia

  • Tytuł
    Nowy forumowicz

Informacje o użytkowniku

  • Płeć
    Kobieta
  • Lokalizacja
    Polska
  1. Hej, moja ciocia ma alergię na nikiel, co oznacza, że nie może jeść następujących produktów: podroby, owoce morza, łosoś, śledzie, konserwy sery topione, sery twarde i półtwarde piwo i wino mocne herbaty zielone i czarne czekolada, kakao migdały, orzechy laskowe, ziemne, ziarno słonecznika mleko sojowe, produkty sojowe, ziarno soi produkty zbożowe, proszki do pieczenia (pieczywo na proszku), mąka grubo mielona kukurydza, szpinak, czosnek, cebula zielona kapusta, sałata głowiasta, szparagi pomidory, marchew, papryka, koncentrat pomidorowy, ocet, chrzan gruszki, wiśnie, banany, brzoskwinie, ananasy, suszone śliwki produkty konserwowe rośliny strączkowe Tak się składa, że przyjeżdża do nas w odwiedziny i chciałabym upichcić coś, co jej nie zaszkodzi. Dodam, że jestem wegetarianką, więc mięso odpada. Jakiś pomysł? :smile:
  2. Skądś to znam.. :P U mnie to wynik przestawienia się z płyty ceramicznej na kuchenkę gazową. Garnek udało się domyć na szczęście!
  3. Drodzy forumowicze i forumowiczki, miło mi dołączyć do waszego grona! :smile:
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.