Skocz do zawartości

tgrzebien

Nowi Smakowicze
  • Postów

    1
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia tgrzebien

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Starter dyskusji

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam Chcę w weekend zrobić coś ala antipasti. Chciałem zrobić z fetą i serkiem śmietankowym. Czy ktoś może już takie robił, ale żeby przetrwały dłuższy czas tzn. kilka miesięcy? W internecie sporo przepisów, ale we wszystkich jest że pasteryzacja nic nie daje i serek i tak się psuje po jakimś krótkim czasie ;/ Może to zależy od użytego serka? Ma ktoś może sprawdzony przepis na takie ostre papryczki nadziewane fetą i serkiem śmietankowym? Poratujcie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.